![]() |
Rozwiązany Problem z dźwiękiem- słownik PWN (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z dźwiękiem- słownik PWN (rozwiązany) (/problem-z-dzwiekiem-slownik-pwn-rozwiazany-6471-t) |
Problem z dźwiękiem- słownik PWN (rozwiązany) - grzeshnik - 07.05.2010 20:18 Witam, mam następujący problem. Posiadam Wielki Słownik PWN który ma opcje czytania i tu jest problem że nie czyta :/ klikając na ikonę przeczytaj albo nie czyta albo zawiesza mi komputer, zaktualizowałem sterowniki dźwięku i dalej to samo... Posiadam Windows 7 Home Premium 64x RE: Problem z dźwiękiem- słownik PWN - House - 07.05.2010 20:19 Uruchom program PWN w trybie zgodności z Win XP, bo PWN pisana była pod ten właśnie system. RE: Problem z dźwiękiem- słownik PWN - grzeshnik - 07.05.2010 21:29 Nic to nie dało ;/ Nikt nie ma pomysłu? Nikt się nie spotkał z czymś takim? Pamiętam, że raz miałem podobny problem na innym laptopie i problem był związany z formatem muzyki zmieniłem na standardowy i działało ale teraz to nie trybi ;/ RE: Problem z dźwiękiem- słownik PWN - grzeshnik - 28.05.2010 13:17 Wiem, wiem pisze post pod postem, ale mam powód. Gdyż już wiem co było przyczyną mojego problemu, jak by ktoś miał kiedyś podobny problem to proponuje cierpliwość. Bawiłem się ustawieniami i to nic nie dało ściągnąłem najnowsze sterownik też bez zamierzonego rezultatu... poczekałem 4 dni i wyszła następna poprawka do dźwięku, po jej instalacji wszystko działa jak należy ![]() P.S- następnym razem użyje opcji edytuj. Pozdrawiam. |