BSOD przy upgrade XP do Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: BSOD przy upgrade XP do Windows 7 (/bsod-przy-upgrade-xp-do-windows-7-6455-t) |
BSOD przy upgrade XP do Windows 7 - Jonatan23 - 06.05.2010 22:20 Witam wszystkich ! Krótko i zwięźle : Chcę sobie zaktualizować mój system XP Media Center 32 bity na Windows 7 HP, więc wkładam do napędu płytę z Windows 7 32 i wszystko zaczyna się prawidłowo, coś tam jest kopiowane i następuje restart komputera by nastąpiła dalsza cześć instalacji i po dłuższym wczytywaniu buuum, BSOD ( Stop 0x000000A5 the ACPI BIOS in the system is not fully compliant ..) W przypadku płyty 64 bit jest to samo . Zaznaczę jeszcze, że na boxie od Windowsa pisze ze jest to Upgrade dla Visty ( ale jest możliwość instalacji dla XP). Mój sprzęt : HP Pavilion m7480n intel Pentium D 930 Płyta : ASUS P5LP-LE 4 gb ram GeForce 7300LE. Więc pytam jak tego Windowsa zainstalować ? :-) Z góry dzięki za pomoc ! |