![]() |
Rozwiązany Problem z usługą Task Host Windows (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z usługą Task Host Windows (rozwiązany) (/problem-z-usluga-task-host-windows-rozwiazany-6450-t) |
Problem z usługą Task Host Windows (rozwiązany) - nunek21 - 06.05.2010 20:02 Nie wiem czy to dziwne zachowanie Win7, ale podczas wyłączania systemu system zawsze na siłę chce zamknąć usługę TASK HOST WINDOWS. Jak miałem pierwszy raz win7 to nie miałem takich problemów. Czy możliwe jest, że jest to jakiś szkodnik?? RE: Problem z usługą Task Host Windows - Nasa - 11.05.2010 19:22 Czy problem jest zawsze ? Bo ja mam tak niekiedy jak za dużo programów jest uruchomionych podczas wyłączania systemu. Wtedy wyskakuje komunikat z tym TaskHost i wtedy on wyłącza te programy... RE: Problem z usługą Task Host Windows - nunek21 - 12.05.2010 08:30 Takie zachowanie też odnotowałem. Ale bardziej mi chodzi o zachowanie się systemu, jak nie może sam dokonać wyłączenia, tylko musi czekać aż sam zakończę wymieniony w temacie wymieniony proces. RE: Problem z usługą Task Host Windows - nunek21 - 23.05.2010 02:10 Temat do zamknięcia. Powodem były ciasteczka szpiegujące które, po prostu nie życzyły sobie wyłączani ich więc opóźniały zamykanie systemu w postaci wyświetlania się jak task host windows ![]() |