![]() |
Problem z CS 1.6 Steam - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Problem z CS 1.6 Steam (/problem-z-cs-1-6-steam-6408-t) |
Problem z CS 1.6 Steam - Sokatte - 05.05.2010 14:45 Witam. Niedawno zainstalowałem sobie Windows 7, i od tej pory mam pewien problem z Cs. Mianowicie, gdy włączam Cs'a nie pokazuje mi celownika na tym obrazku, ustawiam "Small" i w grze jest "auto-Size". To po pierwsze. Po drugie ludzik trzyma broń w lewej ręce i nie idzie przestawić na prawą(h-help-use right hand, ani żadna komenda w konsoli). Po trzecie po ściągnięciu nowej mapy i rozpoczęciu gry mapa jest zamazana. Prosiłbym o pomoc Tutaj parametry mojego komputera: Windows 7 Ultimate Procesor- Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz Ram- 1 GB Typ systemu- 32-bitowy system operacyjny Karta graficzna- geforce 9600GT RE: Problem z CS 1.6 Steam - House - 05.05.2010 17:20 Wina samej gry CS. Sam z tym raczej nic nie zrobisz, chyba że poszukasz pomocy na jakiś forach CS. RE: Problem z CS 1.6 Steam - ihatebuffering - 05.05.2010 20:14 Ja Ci proponuję poszukać wątków na naszym forum o CS, bo było tego mnóstwo i może znajdziesz coś co Ci pomoże ![]() Edit: Do kolegów niżej wiecie że mu nie pomagacie pisząc to ? Proponuję Ci przeinstalowanie sterowników do karty graficznej na najnowsze ze strony Nvidii i poszukanie jakiegoś patcha do gry. RE: Problem z CS 1.6 Steam - MAciachPaN - 05.05.2010 22:04 Ja mam cs 1.6 non steam i wszystko działa idealnie tak samo css. RE: Problem z CS 1.6 Steam - Raizo - 05.05.2010 23:29 Ja też mam CS 1.6 non steme i działa bez problemu. RE: Problem z CS 1.6 Steam - aksamit - 07.05.2010 06:54 A ja proponuje dodać odpowiednie komendy co config.cfg lub userconfig.cfg ![]() RE: Problem z CS 1.6 Steam - niunius93 - 07.05.2010 13:18 A ja ci proponuję zmienić grafe w cs z software na opengl.....zapewne masz do tego czarny pasek u dołu ekranu prawda? Spróbuj :] RE: Problem z CS 1.6 Steam - Sokatte - 01.10.2010 15:05 Jak zmieniam na OpenGL to mi wyskakuje błąd i wyłącza mi CS'a, a jak go uruchomie ponownie, to mam to 1, a nie OpenGl. RE: Problem z CS 1.6 Steam - tomcio931 - 02.10.2010 11:24 Jeśli masz problem z celownikiem, mapy są zamazane to jest Ewidentny błąd grafiki. Reinstal sterowników od karty graficznej ( nie zawsze najnowsze znaczy najlepsze ) więc spróbuj to powinno rozwiązać twój problem. Jeszcze wyczyść komputer CCleanerem czy innym programem tego typu nieraz mała drobnostka a może psuć. A CS'a masz zainstalowanego na partycji systemowej czy czy logicznej? I jeszcze czy jak zmieniałeś system na Windows 7 to miałeś zainstalowanego CS'a wcześniej na komputerze i po instalacji nowego systemu pojawiły się problemy? - musisz przeinstalować Steama i Cs'a (cstrike sobie zostaw bo pewnie masz ściągnięte trochę, późnej sobie dograsz) Ihatebuffering do Steama nie ma Patcha ![]() |