Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Call of Duty 4 Multiplayer - lista forumowych graczy - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Inne (/inne-11-f)
+--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f)
+--- Wątek: Call of Duty 4 Multiplayer - lista forumowych graczy (/call-of-duty-4-multiplayer-lista-forumowych-graczy-6374-t)

Call of Duty 4 Multiplayer - lista forumowych graczy - ihatebuffering - 04.05.2010 12:04

Witam

Chciałbym żeby każdy kto na tym forum gra w Call of Duty 4 przez sieć wpisał się tu i podał swoje dane typu Xfire, nick w grze, ulubione serwy bronie itp. Założenie jest proste :
  1. Ogólna dyskusja na tematy COD 4 Cwaniak
  2. Rozegranie meczu jeśli będzie tylu graczy
  3. Wymienianie się swoimi doświadczeniami z gry
  4. Rozpowszechnianie popularności COD 4 w Polsce Zacieszacz

Oczywiście mówimy tu tylko i wyłącznie o graniu na serwerach legalnych a nie crackowanych itp.
Jak coś to mój nick na xfire to ihatebuffering i gram na patchu 1.7 Uśmiechnięty
Aha jeśli ktoś gra w Modern Warfare 2 to też zapraszam do dyskusji chociaż osobiście uważam, że MW1>MW2.

[Obrazek: cod4-logo.jpg]

RE: Call of Duty 4 Multiplayer - lista forumowych graczy - Dzejkop - 04.05.2010 13:04

Co do CoDa - ja gram ale żadnych nicków czy czegoś nie będę podawał.

RE: Call of Duty 4 Multiplayer - lista forumowych graczy - bartholo - 04.05.2010 14:27

Dobra teraz czas na miszcza Zacieszacz
W COD4 gram ok 1.5 roku, nick w grze "TTH" Nie zmieniam nicku, nick na xfire "bartholo1".
Najczęściej gram na serwerze "Burdel Hardcore Polski" gdyż jest na nim mało ludzi i nie ma noobów i cheaterów Zacieszacz
Moją ulubioną bronią jest AK-47 (mam oryginał xD ) lubię go za uniwersalność i siłę rażenia.
Później M4, G36c, M16, Ak74u.
M16 najlepsze jest jak jest mało graczy Zacieszacz
Znam bardzo dużo bugów w grze Zacieszacz które można dobrze wykorzystać (np, wyjść za mapę Zacieszacz na backlot)
Grywam tylko na serwerach HC (Hardcore)

RE: Call of Duty 4 Multiplayer - lista forumowych graczy - Dzejkop - 04.05.2010 16:26

Ihate - gram 4fun.
co do broni do ak47 najbardziej podstawowe, 47u strzal x2, m4+laserowy, m40a3 bez pierdoł (tylko dłuższy oddech), w wyjątkowych sytuacjach saw i mp5.

RE: Call of Duty 4 Multiplayer - lista forumowych graczy - CoDmaniacs - 11.06.2010 18:17

Witam, mój nik to Born_to_grill gram trzeci tydzień głównie po pracy dla relaksuZadowolony nie posiadam ulubionej broni, na razie gram na kolorkiUśmiechnięty później się coś wybierze, nik na xfire to 4relax pozdrawiam wszystkich graczy