Rozwiązany Nieprawidłowe wyświetlania plików po operacjach systemowych (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Nieprawidłowe wyświetlania plików po operacjach systemowych (rozwiązany) (/nieprawidlowe-wyswietlania-plikow-po-operacjach-systemowych-rozwiazany-6347-t) |
Nieprawidłowe wyświetlania plików po operacjach systemowych (rozwiązany) - mdk66 - 03.05.2010 12:50 Witam, dziś rano zauważyłem, że mam pewien problem z wyświetlaniem plików po różnych operacjach, np. kasowaniu, wypakowywaniu pliki nie wyświetlają się poprawnie, wszystko pozostaje w starym stanie. Muszę odświeżyć folder, żeby zmiany były widoczne... Jak sobie z tym poradzić? RE: Nieprawidłowe wyświetlania plików po operacjach systemowych. - House - 03.05.2010 13:07 Start - regedit znajdź klucz: Kod: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Update RE: Nieprawidłowe wyświetlania plików po operacjach systemowych - mdk66 - 03.05.2010 13:11 W "folderze" Control nie mam podfolderu update... Jego też utworzyć? Przepraszam za kłopot, jestem w zasadzie laikiem jeśli chodzi o te sprawy. RE: Nieprawidłowe wyświetlania plików po operacjach systemowych - House - 03.05.2010 13:14 Update to klucz w głównym folderze Control. (przed wprowadzaniem zmian w rejestrze utwórz punkt przywracania systemu) RE: Nieprawidłowe wyświetlania plików po operacjach systemowych - mdk66 - 03.05.2010 13:39 Zrobiłem tak: Nie wiem czy poprawnie, bo dalej mam to samo. RE: Nieprawidłowe wyświetlania plików po operacjach systemowych - House - 03.05.2010 13:42 Reset PC. RE: Nieprawidłowe wyświetlania plików po operacjach systemowych - mdk66 - 03.05.2010 13:54 Zdaje się, że wszystko śmiga jak należy. Dzięki za pomoc, mistrzu, jestem Ci winien przysługę . |