Automatyczne włączenie Systemu 32 po podłączeniu telefonu Samsung Omnia - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Dyskusja ogólna (/dyskusja-ogolna-5-f) +--- Wątek: Automatyczne włączenie Systemu 32 po podłączeniu telefonu Samsung Omnia (/automatyczne-wlaczenie-systemu-32-po-podlaczeniu-telefonu-samsung-omnia-6341-t) |
Automatyczne włączenie Systemu 32 po podłączeniu telefonu Samsung Omnia - fosgen - 03.05.2010 10:33 Mam problem. Przy podłączaniu do komputera tel. omnia samoczynnie włącza się c/Windows/system32. Generalnie nic więcej się nie dzieje, ale ten fakt jest o tyle irytujący, że pojawił się nagle. Jeśli możecie mi jakoś pomóc, to będę wdzięczny. RE: Włącza się System32 - House - 03.05.2010 11:12 Panel sterowania\Sprzęt i dźwięk\Autoodtwarzanie Odznacz użyj autoodtwarzania.... Przy ponownym połączeniu z Omnią powinno Cię spytać jaką akcje system ma podjąć, dasz "nie podejmuj żadnej akcji" i problem zniknie. RE: Automatyczne włączenie Systemu 32 po podłączeniu telefonu Samsung Omnia. - fosgen - 03.05.2010 13:15 Dell, nie pomogło niestety. RE: Automatyczne włączenie Systemu 32 po podłączeniu telefonu Samsung Omnia. - House - 03.05.2010 13:33 Dla pewności spytam, a potwierdziłeś zmiany? (OK) ? Reset PC na wszelki wypadek. RE: Automatyczne włączenie Systemu 32 po podłączeniu telefonu Samsung Omnia. - fosgen - 03.05.2010 14:12 Zrobiłem łącznie z resetem i dalej tak samo RE: Automatyczne włączenie Systemu 32 po podłączeniu telefonu Samsung Omnia. - House - 03.05.2010 15:01 Kod: 1. Kliknij przycisk Start, kliknij polecenie Uruchom, wpisz polecenie regedit w polu Otwórz, a następnie kliknij przycisk OK. Kod: Aby selektywnie wyłączyć określone funkcje autouruchamiania, należy zmienić wartość wpisu NoDriveTypeAutoRun w jednym z następujących podkluczy rejestru: więcej [urln]http://support.microsoft.com/kb/967715/pl[/urln] RE: Automatyczne włączenie Systemu 32 po podłączeniu telefonu Samsung Omnia. - fosgen - 03.05.2010 15:15 Niestety, dochodzę do poleciłeś i dalej już się nie otwierają podane lokalizacje Nie napisałem tego wcześniej, ale przy odłączaniu telefonu jest to samo. RE: Automatyczne włączenie Systemu 32 po podłączeniu telefonu Samsung Omnia. - House - 03.05.2010 15:34 W np HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer CI się musi otworzyć, no drive... to już jest sam klucz. RE: Automatyczne włączenie Systemu 32 po podłączeniu telefonu Samsung Omnia. - fosgen - 03.05.2010 16:55 Ni ma Explorer, jest attachments, nonEnum, System Może ktoś jeszcze ma pomysł ? |