![]() |
Pliki o rozszerzeniu *.dat zamiast liter pokazują krzaczki. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Pliki o rozszerzeniu *.dat zamiast liter pokazują krzaczki. (/pliki-o-rozszerzeniu-dat-zamiast-liter-pokazuja-krzaczki-6331-t) |
Pliki o rozszerzeniu *.dat zamiast liter pokazują krzaczki. - szponder - 02.05.2010 18:43 Witam, mój problem polega na tym, że za każdy razem gdy otwieram plik o rozszerzeniu "*.dat" pokazuje mi takie o to krzaczki. ![]() A wcześniej w Windows XP pokazywało litery i cyfry. Dlaczego tak jest i czy jest jakiś sposób, żeby pokazywało mi litery i cyfry, jak wcześniej ? Z góry dziękuję za Pomoc. RE: Pliki o rozszerzeniu *.dat zamiast liter pokazują krzaczki. - House - 02.05.2010 18:47 Prawoklik na plik - otwórz za pomocą WordPad RE: Pliki o rozszerzeniu *.dat zamiast liter pokazują krzaczki. - szponder - 02.05.2010 18:49 Nic nie daje. Dalej to samo. Ok już działa ![]() musiałem zrobić FILE UNLOCKER w folderze. Temat można zamknąć. RE: Pliki o rozszerzeniu *.dat zamiast liter pokazują krzaczki. - izaw - 02.05.2010 18:54 A nie są to pliki binarne? Jeżeli tak, to trzeba mieć odpowiednie narzędzie zależne od aplikacji tworzącej pliki. RE: Pliki o rozszerzeniu *.dat zamiast liter pokazują krzaczki. - House - 02.05.2010 18:56 A co to za plik jest dokładnie, jesteś pewien, że to plik tekstowy zamieniony na .dat ? Każdego data nie otworzysz notatnikiem, jeśli chcesz pogrzebać w jakimś programie, to zaiste tego nie zrobisz RE: Pliki o rozszerzeniu *.dat zamiast liter pokazują krzaczki. - szponder - 05.05.2010 13:11 Plik został zablokowany przez Firmę R*, ale juz go rozblokowałem i mam ładne litery ![]() |