Rozwiązany Windows 7 i niska wydajność GTA IV (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Rozwiązany Windows 7 i niska wydajność GTA IV (rozwiązany) (/windows-7-i-niska-wydajnosc-gta-iv-rozwiazany-6253-t) |
Windows 7 i niska wydajność GTA IV (rozwiązany) - informatyk123 - 28.04.2010 18:09 Witam wszystkich serdecznie. Mój problem polega na tym, że ostatnio zainstalowałem na swoim komputerze grę pt. GTA 4 u znajomych na Vista i XP normalnie działa ta gra niestety u mnie piszę, że program przestał działać i występuje błąd może mi ktoś wyjaśnić co jest nie tak ? Bo wymagania sprzętowe spełniam. Pozdrawiam. RE: Windows 7 i niska wydajność GTA IV - War_3_ - 28.04.2010 18:16 Na forum jest kilka tematów o GTA IV , użyj forumowej wyszukiwarki. Np. Jak poprawić wydajność GTA IV. RE: Windows 7 i niska wydajność GTA IV - niunius93 - 28.04.2010 18:41 Wrrr.. i znowu muszę o tym samym pisać no ale czego się nie robi dla społeczeństwa :] Standardowo powiem że to idiotyczne rozwiązanie i ledwo na nie wpadłem....wystarczy zmienić ustawienia dźwięku ,czyli : Start--> Panel sterowania-->Dźwięk-->Odtwarzanie(tutaj mamy swoje urządzenia audio)--->wchodzimy w te urządzenia audio swoje podwójnym kliknięciem na nie--->Zaawansowane--->Format Domyślny--> i zmieniamy format domyślny na jakiś inny...mi pomógł 24-bitowy 96000 Hz jakość studyjna....pobaw się i zobaczysz który będzie dla ciebie najlepszy...zrób tak w przypadku wszystkich twoich urządzeń podanych na tej liście w zakładce odwtwarzanie. Mam nadzieję, że pomogłem...jak coś to kliknij "Pomógł" |