Problem z podlaczeniem Xboxa 360 pod neta :/ POMOCY :( - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Problem z podlaczeniem Xboxa 360 pod neta :/ POMOCY :( (/problem-z-podlaczeniem-xboxa-360-pod-neta-pomocy-6251-t) |
Problem z podlaczeniem Xboxa 360 pod neta :/ POMOCY :( - Deneval - 28.04.2010 14:27 Mam problem z podlaczeniem xboxa pod neta. Wczesniej mialem Windowsa Viste i wszystko smigalo a wczoraj zainstalowalem Win7 i nie dziala -.- Xboxa mam podlaczonego kablem internetowym do Laptopa a Internet z modemu do Laptopa przez usb, operator internetu to Multimedia (kablowka). Proboawalem chyba wszystkiego, szukalem na necie od wczoraj, zmienialem ip i takie tam ale w tescie polaczenia pisze mi caly czas ze nie moze znalezc Ip modemu o.O W opcjach internetowych polaczenie mam ustawione na Sharing to wiem ze to tez nie to. Anty wira mam AVG Anti-Virus, probawalem wylaczyc wszystko i nie dziala :/ Prosze o pomoc!! nie wiem co zrobic i jak ktos jeszcze wie co wpisac w opcjach w konsoli jak jest "DNS" bo nie wiem czemu na IPCONFIG w systemie pisze mi "rzeszow.mm.pl" o.O Dizekuje z gory za pomoc ;] |