![]() |
Rozwiązany Podział dysku na partycje (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Podział dysku na partycje (rozwiązany) (/podzial-dysku-na-partycje-rozwiazany-6217-t) |
Podział dysku na partycje (rozwiązany) - ossto - 26.04.2010 19:12 Witam pisałem już temat ale został usunięty przez jakiegoś administratora/moderatora i chciałem od razu przeprosić za literówki i błędy ale nie pisze zbyt dobrze po polsku i nie mam Mozilli tylko IE. Chciałem podzielić dysk C w laptopie HP dv6, ale nie wiem jak w instalacji nic nie było a jedyny program do wykonywania takich rzeczy na moim komputerze Partition Wizard Home Edition 5.0 nie umiem się nim obsłużyć umiem zmniejszyć dysk ale nie potrafię zmniejszyć dysk z 580 GB na 50 GB ale nie potrafię sobie poradzić z tym co zostaje ponieważ trzeba zmienić jakiś tam format na NTFS chcial bym poprosić o pomoc w miarę łatwy sposób, nie jestem specjalista od komputerów i angielskiego polskiego tez..... RE: Padzial dysku na partycje - House - 26.04.2010 19:18 Ściągnij np. program AESEUS Partition Manager p.s. do pisania po polsku wystarczy odrobina chęci ![]() RE: Padzial dysku na partycje - ossto - 26.04.2010 19:22 AESEUS Partition Manager Nie dziala u mnie ten program jak juz pisalem tylko ten wizard dziala wszedzie indziej byl problem z systemem x64 albo wypaleniem tego na dysk... Moze i wystarcza chceci ale jestem padniety a od 2 lat jak mam kontakt z jezykiem polskim to tylko krotkie rozmowy... tak to jest na emigracjiii RE: Padzial dysku na partycje - House - 26.04.2010 19:32 Ossto bzdura ![]() Inne programy: GParted RE: Padzial dysku na partycje - HrabiaHodon - 26.04.2010 19:33 Panel sterowania\Wszystkie elementy Panelu sterowania\Narzędzia administracyjne kliknij w zarządzanie komputerem, a następnie wybierz magazyn. Będziesz miał tutaj dostępne narzędzia do partycjonowania dysku HDD. RE: Padzial dysku na partycje - ossto - 26.04.2010 19:53 Dell: z angielskim gorzej niz po polsku jak cos to po szwedzku ale zadnego forum na ten temat nie moge znalesc HrabiaHodon: thx pomoglo.... |