Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Worms World Party i problemy technicze - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Gry (/gry-29-f)
+---- Wątek: Worms World Party i problemy technicze (/worms-world-party-i-problemy-technicze-6137-t)

Worms World Party i problemy technicze - KuKiii9 - 22.04.2010 14:29

Witam

Chciałem po latach sobie pograć w tą kultową gierkę i nastąpiły problemy...

Najpierw naprawiłem kolory (bo były dziwne)
Teraz niby wszystko ok ale gra potrafi się zminimalizować w menu tak że nie da się jej przywrócić... Jak chcę pograć przez Neta (Hamachi) to za każdym razem się wywala i nie da się przywrócić...

Zna ktoś jakiś powód?...
(podobnie mam gdy np. włączę mozille i zminimalizuje i uruchomię grę, wtedy gra się minimalizuje i dopiero działa jak zmaksymalizuje mozille lub w ogóle ją wyłączę... Jednak tutaj da się zmaksymalizować...)
DZIWNY TEN Windows 7...

RE: Worms World Party i problemy technicze - rybak17 - 22.04.2010 16:20

Też miałem problemy. Na oficjalnym forum tej gry jest patch do Visty i Seven jednak u mnie nie działał.

Polecam grę HedgeWars Zacieszacz - też jest fajna a nawet ma fajniejszy multiplayer Uśmiechnięty Do tego jest darmowa i działa na Windowsie 7, Mac OS X i Linux!

RE: Worms World Party i problemy technicze - KuKiii9 - 22.04.2010 17:07

ALe chciałbym naprawić Wormsy...

Te HedgeWars są takie same ? Bo tak patrze i postacie inne... a jak z misjami itd ?

RE: Worms World Party i problemy technicze - ihatebuffering - 22.04.2010 22:22

Trybów zgodności próbowałeś, i uruchom grę jako administrator, nie narzekaj na Windows 7 z powodu tego że bardzo stara gra nie chodzi za dobrze, to nie winda systemu ale producenta gry .

RE: Worms World Party i problemy technicze - rybak17 - 23.04.2010 10:12

KuKiii9 użyłeś tego patcha? działa u ciebie normalnie? Na forach jest sporo wątków na ten temat a zwłaszcza na oficjalnym forum Team17

RE: Worms World Party i problemy technicze - KuKiii9 - 23.04.2010 13:26

Tryby i jako admin próbowałem... nie pomaga...

A patch mi nie działa bo pisze ze mam inna wersję wwp.exe (gra z Cd-project) ; /

RE: Worms World Party i problemy technicze - rybak17 - 23.04.2010 14:04

Może spróbuj instalować aktualizacje z tej strony tutaj

RE: Worms World Party i problemy technicze - KuKiii9 - 24.04.2010 21:26

Ta stronka juz nie działa prawie wogole... Dałem spokój...
Działa wszystko ale bez neta.

Gram w Hedge Wars Uśmiechnięty
A tak na marginesie w tym roku wychodzą nowe Wormsy i powraacają do grafiki 2D . : ) Czekam !

Do zamknięcia .