![]() |
BSOD przy udostępnianiu w sieci domowej. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: BSOD przy udostępnianiu w sieci domowej. (/bsod-przy-udostepnianiu-w-sieci-domowej-6065-t) |
BSOD przy udostępnianiu w sieci domowej. - tediuss - 18.04.2010 19:28 Witam po rozwiązaniu problemu z siecią nastąpił kolejny problem .Po uruchomieniu sieci domowej i udostępnieniu internetu drugiemu komputerowi następuje niebieski panel administracyjny"panel śmierci" trwa on kilka sekund i następuje restart kompa.Wiem że było już sporo takich tematów jednak pisze ten bo nie znalazłem innego rozwiązania. Nie mogłem zrobić zdjęcia ponieważ trwa to naprawdę kilka sekund ale za każdym razem udaje mi się coś zapamiętać . Rodzaj błędu na początku to tak jak w temacie 0x0000007 i jakieś numery w nawiasie trochę wyżej symbol błędu ndis.sys. Przetestowałem pamięć ram programem memtest i nic nie wykazało żadnych błędów. Zawsze dzieje się to podczas połączenia z siecią domową i udostępnianiu internetu -sterowniki do adapterów TP-link są aktualne .Proszę o pomoc. RE: BSOD przy udostępnianiu w sieci domowej. - trixo - 23.04.2010 12:00 (18.04.2010 19:28)tediuss napisał(a): Po uruchomieniu sieci domowej i udostępnieniu internetu drugiemu komputerowi następuje niebieski panel administracyjny"panel śmierci" trwa on kilka sekund i następuje restart kompa. Mowa tutaj o Blue Screen of Death. Przy BSOD następuje zrzut pamięci do pliku, przy następnym uruchomieniu sprawny już system tworzy z zrzutu opis w dzienniku zdarzeń i plik dmp. Tam możesz zobaczyć co było tego przyczyną. |