![]() |
Rozwiązany Problem z YouTube - komunikat: "Old Flash? Go upgrade!" (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z YouTube - komunikat: "Old Flash? Go upgrade!" (rozwiązany) (/problem-z-youtube-komunikat-old-flash-go-upgrade-rozwiazany-5998-t) |
Problem z YouTube - komunikat: "Old Flash? Go upgrade!" (rozwiązany) - Borin - 15.04.2010 22:16 Witam, mam problem z odtwarzaniem filmików ze strony youtube. Te same filmiki mogę bez problemu oglądać na innych stronach np. joemonster.org, ale po kliknięciu na okienko i przekierowaniu na stronę youtube pojawia się w miejscu wideo napis: go upgrade. Klikając napis uaktualnia się Adobe Flash Player. Usterka pojawiła się z dnia na dzień. W tym czasie nie było instalowany żaden program. System Win 7 32bit. Przeglądarka Opera 10.51. Pozdrawiam, Borin RE: Problem z youtube - StoProcent - 15.04.2010 22:55 Może ściągnij z Adobe wtyczkę i zainstaluj ? RE: Problem z youtube - Borin - 15.04.2010 23:13 (15.04.2010 22:55)StoProcent napisał(a): Może ściągnij z Adobe wtyczkę i zainstaluj ? To było pierwsze co zrobiłem. Dziękuje za takie rady. RE: Problem z youtube - HrabiaHodon - 16.04.2010 06:22 Wczoraj z tym walczyłem ![]() Rozwiązanie: 1 - Save this to a txt (make sure you copy all from the start "// ==UserScript==" to the end "//end") Kod: // ==UserScript== 2 - Rename it to "YoutubeProtectionRemover.js" 3 - write in your browser url bar, "opera:about" ... copy the address to "User JavaScript folder" ... go there ... then copy YoutubeProtectionRemover.js to the folder 4 - Profit RE: Problem z youtube - Borin - 16.04.2010 16:11 Problem rozwiązany. Dzięki HrabiaHodon za pomoc. |