![]() |
Sterowniki do drukarek HP DeskJet - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Sterowniki do drukarek HP DeskJet (/sterowniki-do-drukarek-hp-deskjet-5939-t) |
Sterowniki do drukarek HP DeskJet - robikon - 12.04.2010 22:00 Witam. Posiadam drukarkę HP DeskJet 710 (stara ale niezawodna) i ostatnio szukałem porady dotyczącej błędu powodującego wyłączenie usługi "Bufor wydruku". Okazało się że na wersji Windows7 64bity Microsoft się nie popisał i dał stery które powodowały ten błąd nie podając rozwiązania. Po wielu godzinach znalazłem rozwiązanie, które chcę Wam przedstawić. Tekst będzie po angielsku, ale jestem pewny że dacie sobie radę. Cytat:There is an issue with the 64 bit Visa and Windows 7 drivers that causes the spooler to crash with the following Deskjet printers: Załącznik zamieściłem też tutaj. |