Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Sterownik do kamery dell inspiron 1564 (rozwiązany) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f)
+---- Wątek: Rozwiązany Sterownik do kamery dell inspiron 1564 (rozwiązany) (/sterownik-do-kamery-dell-inspiron-1564-rozwiazany-5935-t)

Sterownik do kamery dell inspiron 1564 (rozwiązany) - oczo11 - 12.04.2010 18:24

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu sterownika do kamery w lapku dell inspiron 1564. W menedżerze urządzeń jest widoczne urządzenie do obrazowania(integrated webcam), ale sterownik jest z 2006 r, driver max nie wykrywa nowszego, na stronie producenta nie ma w ogóle sterowników. Wszystko byłoby ok, ale chciałbym np. włączyć tą kamerkę i się nią trochę pobawić, ale nawet nie wiem jak to zrobić, a podobno dużo fajnych rzeczy można zrobić z programem della i kamerką, tylko nie wiem jaki program zastosować żeby działała. Ściągnąłem dell webcam central i zainstalowałem go, ale nie wykrywa kamerySmutny
Pomocy

RE: Sterownik do kamery dell inspiron 1564 - War_3_ - 12.04.2010 18:38

Do przeczytania i zastosowania - Szukanie i aktualizacja sterowników.

RE: Sterownik do kamery dell inspiron 1564 - oczo11 - 12.04.2010 22:08

Dzięki, sterownik zaktualizowałem, ale...
W dalszym ciągu program dell webcam central nie wykrywa mojej kamerySmutny Jakieś pomysły co z tym fantem zrobić?

RE: Sterownik do kamery dell inspiron 1564 - ihatebuffering - 12.04.2010 22:14

Spróbuj zainstalować ten program w trybie zgodności dla Visty sp2 np i jako administrator lub poszukaj wersji przeznaczoną dla Win 7 .

RE: Sterownik do kamery dell inspiron 1564 - oczo11 - 13.04.2010 14:50

Dzięki za pomocUśmiechnięty Problem rozwiązany, tak jak pisałem wcześniej pobrałem najnowsze sterowniki, po czym znalazłem program w kilku wersjach, po czym metodą prób i błędów udało się i wszystko działaUśmiechnięty Dzięki za pomoc
Temat do zamknięcia