Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
WMP12 - tryb pełnoekranowy i nie znikający kursor myszki - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f)
+--- Dział: Multimedia i dodatki (/multimedia-i-dodatki-7-f)
+---- Dział: Wideo (/wideo-24-f)
+---- Wątek: WMP12 - tryb pełnoekranowy i nie znikający kursor myszki (/wmp12-tryb-pelnoekranowy-i-nie-znikajacy-kursor-myszki-5886-t)

WMP12 - tryb pełnoekranowy i nie znikający kursor myszki - abcd1234abcd - 10.04.2010 18:38

Witam

Mam problem. Otóż próbując odtworzyć dowolny film w Windows Media Player 12 w trybie pełnoekranowym, pasek postępu filmu jak i ikony play, pauza i stop etc, nie chcą zniknąć (schować się na dół). Wygląda to w następujący sposób.

[Obrazek: mlblad81.png]

Dodam jeszcze iż kursor myszki też nie chce zniknąć z ekranu.
Problem taki nie występuje na innych odtwarzaczach wideo na moim komputerze.
Jeżeli ktokolwiek ma jakiś pomysł proszę o pomoc.

Pozdrawiam
Sławek

RE: WMP12 - tryb pełnoekranowy - War_3_ - 10.04.2010 18:41

Jeżeli masz myszkę optyczną/laserową to może się tak dziać jeżeli jest na nierównym podłożu. Nie wiem dlaczego - mam czasem to samo jak zostawię myszkę po za podkładką.

RE: WMP12 - tryb pełnoekranowy i nie znikający kursor myszki - damian-Win2000 - 10.04.2010 18:51

jak masz niebieski laser jak ja to nie używaj podkładek dla graczy zrobionych z materiału(taka śmieszna gąbka obszyta tkaniną) najlepiej używaj myszki bezpośrednio na blacie, a jeżeli masz mysze kulkową xDD to przeczyść kulke i po problemie Cwaniak

RE: WMP12 - tryb pełnoekranowy i nie znikający kursor myszki - abcd1234abcd - 10.04.2010 20:10

No i tutaj Panowie jest mały problem. Gdyż mam laptopa. I korzystam z touchpada. Macie jakieś inne pomysły?

RE: WMP12 - tryb pełnoekranowy i nie znikający kursor myszki - damian-Win2000 - 10.04.2010 20:52

wyczyścić gładzika, płynem do lcd jak jest zabrudzony i powinno być gitara ale nigdy nie miałem laptopa dłużnej jak 3dni Cwaniak