![]() |
WMP12 - tryb pełnoekranowy i nie znikający kursor myszki - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Multimedia i dodatki (/multimedia-i-dodatki-7-f) +---- Dział: Wideo (/wideo-24-f) +---- Wątek: WMP12 - tryb pełnoekranowy i nie znikający kursor myszki (/wmp12-tryb-pelnoekranowy-i-nie-znikajacy-kursor-myszki-5886-t) |
WMP12 - tryb pełnoekranowy i nie znikający kursor myszki - abcd1234abcd - 10.04.2010 18:38 Witam Mam problem. Otóż próbując odtworzyć dowolny film w Windows Media Player 12 w trybie pełnoekranowym, pasek postępu filmu jak i ikony play, pauza i stop etc, nie chcą zniknąć (schować się na dół). Wygląda to w następujący sposób. ![]() Dodam jeszcze iż kursor myszki też nie chce zniknąć z ekranu. Problem taki nie występuje na innych odtwarzaczach wideo na moim komputerze. Jeżeli ktokolwiek ma jakiś pomysł proszę o pomoc. Pozdrawiam Sławek RE: WMP12 - tryb pełnoekranowy - War_3_ - 10.04.2010 18:41 Jeżeli masz myszkę optyczną/laserową to może się tak dziać jeżeli jest na nierównym podłożu. Nie wiem dlaczego - mam czasem to samo jak zostawię myszkę po za podkładką. RE: WMP12 - tryb pełnoekranowy i nie znikający kursor myszki - damian-Win2000 - 10.04.2010 18:51 jak masz niebieski laser jak ja to nie używaj podkładek dla graczy zrobionych z materiału(taka śmieszna gąbka obszyta tkaniną) najlepiej używaj myszki bezpośrednio na blacie, a jeżeli masz mysze kulkową xDD to przeczyść kulke i po problemie ![]() RE: WMP12 - tryb pełnoekranowy i nie znikający kursor myszki - abcd1234abcd - 10.04.2010 20:10 No i tutaj Panowie jest mały problem. Gdyż mam laptopa. I korzystam z touchpada. Macie jakieś inne pomysły? RE: WMP12 - tryb pełnoekranowy i nie znikający kursor myszki - damian-Win2000 - 10.04.2010 20:52 wyczyścić gładzika, płynem do lcd jak jest zabrudzony i powinno być gitara ale nigdy nie miałem laptopa dłużnej jak 3dni ![]() |