Błąd indeksu wydajności komputera (problem z grafiką) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Błąd indeksu wydajności komputera (problem z grafiką) (/blad-indeksu-wydajnosci-komputera-problem-z-grafika-5822-t) |
Błąd indeksu wydajności komputera (problem z grafiką) - Baksio - 07.04.2010 17:18 A wiec zainstalowałem win7. Zainstalowałem sterowniki i zobaczyłem, że nie działa mi indeksowanie wydajności. Potem zauważyłem, że nie działają mi filmy (kodeki są) nie wiem czy to jest połączone czy nie. Proszę o pomoc. RE: Błąd indeksu wydajności komputera (problem z grafika) - slump - 07.04.2010 22:57 Nie działa to żadna informacja. Jakieś screeny, błędy, opisz dokładniej. RE: Błąd indeksu wydajności komputera (problem z grafiką) - silvestr1988 - 08.04.2010 10:42 Witam Mam to samo... Jeśli masz karte ATI to zainstaluj sterowniki z Vista x86 lub x64.... powinno działać... Patrząc po google wiele osób ma z tym problem... nie wiem gdzie wina leży... microsoft czy amd... niedługo może się to wyjaśni. Jak pomysł ten pomógł w twoim problemie daj znać Pozdrawiam RE: Błąd indeksu wydajności komputera (problem z grafiką) - Baksio - 09.04.2010 13:25 Mam gtx295. Niedziala indeksowanie: I 3 bledy wystepujace bezposrednio po sobie przy filmach |