Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem po wirusowy, bark dostępu do danych [Windows XP SP3) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Inne (/inne-11-f)
+--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f)
+--- Wątek: Problem po wirusowy, bark dostępu do danych [Windows XP SP3) (/problem-po-wirusowy-bark-dostepu-do-danych-windows-xp-sp3-5815-t)

Problem po wirusowy, bark dostępu do danych [Windows XP SP3) - damian-Win2000 - 07.04.2010 13:58

Witam Uśmiechnięty
Mam problem o tuż nie mogę wejść w C:\ oraz w pendrive (sprawdzałem na moich obydwu pendrivach i to samo).
Avg 9 Free (najnowsze update skan dokładny[opcja skanuj powoli]) wywaliło mi 7wirów i po restarcie są te problemasy :/ z góry dzięks Uśmiechnięty
A oto screen problemu:

[attachment=842]

PS.w sumie mogę otwierać kółkiem od mychy w nowej karcie explorera ale czasem potrzebuję otworzyć bezpośrednio jak w normalnym xpeku Cwaniak

RE: Problem po wirusowy, bark dostępu do danych [Windows XP SP3) - dziki314 - 08.04.2010 22:20

Po prostu zainstaluj Noda uaktualnij go i zrób pełny skan powinno pomóc Cwaniak

RE: Problem po wirusowy, bark dostępu do danych [Windows XP SP3) - damian-Win2000 - 08.04.2010 22:26

dzięks za jakąkolwiek pomoc i zainteresowanie Uśmiechnięty po restarcie zobaczę czy pomogło Cwaniak
Działa, jeszcze raz dzięks Uśmiechnięty