Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Klawisze funkcyjne nie mają swoich właściwości - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Klawisze funkcyjne nie mają swoich właściwości (/klawisze-funkcyjne-nie-maja-swoich-wlasciwosci-5798-t)

Klawisze funkcyjne nie mają swoich właściwości - makowiec - 06.04.2010 20:37

Witam,
przesiadłem się na win7 i mam problem z używaniem klawiszy funkcyjnych. klawisze f1 do f12 nie mają swoich właściwości, tylko właściwości tak jakby był wciśnięty klawisz fn, np. w excelu f2 edytuje komórkę a u mnie rozjaśnię ekran, a jak wcisnę fn+f2 to edytuje komórkę.
Jak to odwrócić?

RE: Klawisze funkcyjne nie mają swoich właściwości - StoProcent - 06.04.2010 20:47

Laptop - Toshiba ? - Sterownik od klawiszy , to samo miałem że jakieś problemy z tymi FNami itd..

RE: Klawisze funkcyjne nie mają swoich właściwości - makowiec - 06.04.2010 20:51

Zapomniałem dodać, komputer-mac book pro, a win7 odpalona na wirtualnej maszynie parallels.

RE: Klawisze funkcyjne nie mają swoich właściwości - zumun - 06.04.2010 21:13

Mój kumpel miał coś podobnego tylko miał Linuxa a na tym na wirtualnym dysku Windows 7 czy Vista i mu klawisze zwaliło ale już nie pamiętam co zrobił.

RE: Klawisze funkcyjne nie mają swoich właściwości - StoProcent - 06.04.2010 21:28

Ja Ci nie pomogę zbytnio ale spróbuj znaleźć sterowniki od klawiszy FN itd. Może to ma związek , ja dzisiaj już niestety kończę , powodzenia , Cya.

RE: Klawisze funkcyjne nie mają swoich właściwości - Adriann - 28.12.2011 17:12

Witam,
formatowałem komputer i zainstalowałem Windows 7 professional 32bit. i od tamtej pory w ogóle nie działa mi klawisz "Fn", co muszę zainstalować żeby to zaczęło działać poprawnie?