Zmiana ustawnień sieci AD-HOC - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Zmiana ustawnień sieci AD-HOC (/zmiana-ustawnien-sieci-ad-hoc-5754-t) |
Zmiana ustawnień sieci AD-HOC - tomek_215 - 05.04.2010 12:56 Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum i mam problem. Posiadam skonfigurowaną sieć ad hoc która udostępnia połączenie internetowe. Wszystko działa w porządku tylko po każdym wyłączeniu i włączeniu komputera muszę ją połączać. W "Zarządzaniu sieciami bezprzewodowymi" w panelu sterowania po kliknięciu na moją sieć jest napisane: Nazwa Profilu: - Typ zabezpieczenia: bez zabezpieczeń Typ radia: Dowolnie obsługiwana Tryb: Połącz ręcznie I właśnie nie umiem zmienić tego ostatniego. Proszę o szybką pomoc i z góry dziękuje RE: Zmiana ustawnień sieci AD-HOC - tomek8899 - 12.12.2010 11:29 Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu? Też nie mogę sobie z tym poradzić... |