![]() |
Problem z Bearshare - przy odtwarzaniu wyłącza się - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Problem z Bearshare - przy odtwarzaniu wyłącza się (/problem-z-bearshare-przy-odtwarzaniu-wylacza-sie-5665-t) |
Problem z Bearshare - przy odtwarzaniu wyłącza się - michal20071993 - 01.04.2010 13:14 Witam. Mój problem z tym programem jest następujący połączyć się z internetem i ściągać pliki mogę ale jak chce jakaś piosenkę odtworzyć to wyłącza mi program i tak za każdym razem. Wie ktoś co jest grane? Windows 7 Wersja Home Premium x64 Szwedzka. Bearshare 8.1.0.81743 RE: Problem z Bearshare - slump - 03.04.2010 00:39 Upewnij się czy program jest w najnowszej wersji. Zobacz czy uruchomienie go jako administrator i w trybie zgodności z Windows Vista nie pomoże. Jeśli nie to zapewne jest niekompatybilny i zostaje Ci tylko zmienić go na inny program. RE: Problem z Bearshare - przy odtwarzaniu wyłącza się - dziki314 - 03.04.2010 14:15 Ten program działa jak należy na Windows 7 Ultimate X64 widocznie masz problem z systemem ![]() |