Ustawienia połączeń sieciowych - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Ustawienia połączeń sieciowych (/ustawienia-polaczen-sieciowych-5467-t) |
Ustawienia połączeń sieciowych - monika03091 - 25.03.2010 04:26 Witam. Proszę o pomoc - w trakcie prób związanych z łączeniem się automatycznym z siecią bezprzewodową w połączeniu szerokopasmowym zrobiłam scalanie sieci ( bezprzewodowej z szerokopasmową) i teraz nie wiem jak to można odkręcić- sugestia z forum , jednak nie dająca pożądanego rezultatu. Po drugie - w trakcie prób musiałam usuwać połączenia i nadpisywać kolejne i teraz wyświetla mi się połączenie bezprzewodowe nr 2 i nigdzie nie mogę znaleźć lokalizacji połączenia nr 1 ( tego starego usuniętego )żeby go skasować.Gdzie może być lokalizacja wpisu sieci i połączenia usuniętego? RE: Ustawienia połączeń sieciowych - Romanek100 - 02.04.2010 05:24 Ale to nie ma znaczenia jaki numerek. To może być nawet 124. Nie przejmuj się tym. A teraz o tych numerkach - jak tworzysz połączenia to Win automatycznie je sobie numeruje i zapamiętuje tą konfiguracje i tak robi za każdym razem jak dokładasz jakąś nowa kartę lub zmieniasz ustawienia sieci. |