![]() |
Samoczynne usuwanie skrótow do lokalizacji sieciowych - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Samoczynne usuwanie skrótow do lokalizacji sieciowych (/samoczynne-usuwanie-skrotow-do-lokalizacji-sieciowych-5448-t) |
Samoczynne usuwanie skrótow do lokalizacji sieciowych - Kamienios - 24.03.2010 11:25 Witam, Mam problem jak w temacie. Raz w tygodniu windows usuwa mi z pulpitu skróty do lokalizacji sieciowych. Nie bardzo wiem dlaczego? Dzięki za pomoc. RE: Samoczynne usuwanie skrótow do lokalizacji sieciowych - procesor - 24.03.2010 22:25 Używasz jakiś antywirus albo program typu TuneUp? RE: Samoczynne usuwanie skrótow do lokalizacji sieciowych - ihatebuffering - 25.03.2010 09:13 A nie masz przypadkiem Ccleaner ? Jeśli tak i masz zaznaczoną opcję że ma czyścić skróty z pulpitu i menu start to to odznacz . RE: Samoczynne usuwanie skrótow do lokalizacji sieciowych - cyberpunkt - 27.10.2010 19:34 (24.03.2010 11:25)Kamienios napisał(a): Witam, Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Panel sterowania. W obszarze System i Zabezpieczenia, kliknij przycisk Znajdź i rozwiązywanie problemów. W lewym okienku nawigacji, kliknij przycisk Zmień ustawienia. Konserwacja zestawu komputerowego na Off. |