Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Program na Windows 7 do tworzenia i edycji ikon (rozwiązany) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Rozwiązany Program na Windows 7 do tworzenia i edycji ikon (rozwiązany) (/program-na-windows-7-do-tworzenia-i-edycji-ikon-rozwiazany-5425-t)

Program na Windows 7 do tworzenia i edycji ikon (rozwiązany) - windowsman - 23.03.2010 10:30

Poszukuję programu na Windows 7 do tworzenia i edycji ikon?;D

RE: Program na Windows 7 do tworzenia i edycji ikon - trixo - 23.03.2010 12:17

Nie wiem czy dobrze trafiłem w sensie, czy Tobie będzie to odpowiadać Uśmiechnięty

[urln=http://www.programosy.pl/kategoria,tworzenie_ikon_kursorow,1,1.html]kliknij [/urln]

RE: Program na Windows 7 do tworzenia i edycji ikon - lordJim - 24.03.2010 08:24

Polecam Axialis IconWorkshop.

RE: Program na Windows 7 do tworzenia i edycji ikon - windowsman - 24.03.2010 14:54

Oba programy są luz z tym, że gdy mam zapisany projekt jako *.ico to wyświetla mi to jako obrazek graficzny i ma ten plik ikonę od programu systemowego do grafiki zamiast pokazywać pożądaną ikonę.

RE: Program na Windows 7 do tworzenia i edycji ikon - trixo - 24.03.2010 14:59

Nie ma tam funkcji Edytuj, lub zmień obrazek ?. W którym Ci się to dzieje programie ? Uśmiechnięty

RE: Program na Windows 7 do tworzenia i edycji ikon - windowsman - 24.03.2010 16:32

"Nie ma tam funkcji Edytuj, lub zmień obrazek ?" - nie bardzo rozumiem pytania. W załączniku widać to że ikona się nie zmieniła (mp3 dodatkowo), używałem obu programów.

RE: Program na Windows 7 do tworzenia i edycji ikon - ihatebuffering - 24.03.2010 16:55

Zrób tak : mój komputer klikasz alt wchodzisz na narzędzia potem opcje folderów , w zakładce widok szukasz "zawsze pokazuj ikony, nie miniatury" jeśli masz to zaznaczone to to odznacz. 2 sposób : klikasz PPM na pliku z rozszerzeniem .ico , właściwości zakładka ogólne i tam masz przycisk "zmień" , klikasz i zmieniasz program którym ma się otwierać te rozszerzenie i wybierasz "Przeglądarka fotografii systemu Windows" . Napisz czy pomogło .

RE: Program na Windows 7 do tworzenia i edycji ikon - windowsman - 25.03.2010 11:21

Dzięki pierwszy sposób się sprawdził. Zacieszacz
Lecz wole jednak ten drugi. Lubie jak jpg pokazuje mi ikoną przeglądarki graficznej...dzięki.

RE: Program na Windows 7 do tworzenia i edycji ikon - ihatebuffering - 25.03.2010 15:13

OK jak możesz kliknij "POMÓGŁ" bo zaraz mod może się Ciebie przyczepić Uśmiechnięty Można zamknąć .