![]() |
Windows Media Center - ustawienia odtwarzania - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Windows Media Center - ustawienia odtwarzania (/windows-media-center-ustawienia-odtwarzania-5386-t) |
Windows Media Center - ustawienia odtwarzania - diablo-82 - 21.03.2010 19:45 Mam pytanie o ustawienia odtwarzania w WMC. Mam na dysku kilka filmów w różnych formatach i nie które podczas odtwarzania zdało by się wyregulować tzn. kontrast, jasność itp. czy jest taka opcja w WMC? Bo jakoś nie mogłem znaleźć. RE: Windows Media Center-ustawienia odtwarzania - War_3_ - 21.03.2010 19:50 WMC to nie jest program do edycji filmów ? W mojej wizji - nie da się. Ale mogę się mylić (raczej mało używam MC, raczej playera). RE: Windows Media Center-ustawienia odtwarzania - diablo-82 - 21.03.2010 20:33 No tak, do edycji to on nie jest ale to jest taki sam odtwarzacz multimedialny jak i wiele podobnych programów w których można regulować obraz. A ja używam WMC bo po co mam zaśmiecać system jakimś playerem skoro ten odtwarza większość podstawowych formatów filmów. No i jego zaleta, wszystko w jednym. RE: Windows Media Center-ustawienia odtwarzania - Portator - 22.03.2010 06:28 Coś, co jest do wszystkiego nie zawsze spełnia oczekiwania. WMC poza regulacją głośności i przewijania, nie oferuje innych ustawień RE: Windows Media Center - ustawienia odtwarzania - diablo-82 - 31.03.2010 13:29 A może ktoś zna jakiś fajny program typu media center ale oferujący jakieś dodatkowe ustawienia. Czy może ten systemowy z Visty jak i 7 media center jest jedyny w swoim rodzaju? |