Płyta główna ASUS P5PL2 - nie ma dźwięku - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Płyta główna ASUS P5PL2 - nie ma dźwięku (/plyta-glowna-asus-p5pl2-nie-ma-dzwieku-5380-t) |
Płyta główna ASUS P5PL2 - nie ma dźwięku - jsobierajski - 21.03.2010 15:30 Witam. Mam w komputerze zainstalowaną płytę ASUS P5PL2 ze zintegrowaną kartą dźwiękową. Po instalacji Win 7 przestał działać dźwięk. Teoretycznie Windows zainstalował sterowniki i wszystko działa poprawnie, z punktu widzenia Windows'a. Próbowałem ściągnąć sterowniki do płytę, nigdzie jednak nie ma do Win 7. Próbowałem do Visty 64-bitowej lecz niestety nie da rady. Ma ktoś może jakieś rady co jeszcze mógłbym zrobić? Bardzo proszę o pomoc. RE: Płyta główna ASUS P5PL2 - nie ma dźwięku - PLANETKA - 21.03.2010 15:33 A próbowałeś aktualizować sterowniki do najnowszych, i czy próbowałeś już rozwiązywać problem ze sterownikami, czy aby są poprawnie zainstalowane.? RE: Płyta główna ASUS P5PL2 - nie ma dźwięku - War_3_ - 21.03.2010 15:35 To co Windows sam instaluje zwykle nie jest najaktualniejsze już. Zaktualizuj je. RE: Płyta główna ASUS P5PL2 - nie ma dźwięku - jsobierajski - 21.03.2010 20:26 Jak napisałem NIGDZIE NIE MOGĘ ZNALEŹĆ STEROWNIKÓW DO Win 7!! Próbowałem aktualizować, lecz bez zmian. Osuwałem urządzenie i instalowałem ponownie, też bez zmian. niestety. Może ktoś zna stronę z której można ściągnąć drivery do 7 RE: Płyta główna ASUS P5PL2 - nie ma dźwięku - War_3_ - 21.03.2010 20:35 W dziale sterowniki jest porada o szukaniu i aktualizacji sterowników. Jeżeli są - powinien je znaleźć. |