![]() |
Nie działa "uruchom jako administrator" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Nie działa "uruchom jako administrator" (/nie-dziala-uruchom-jako-administrator-5352-t) |
Nie działa "uruchom jako administrator" - SCYPIO - 20.03.2010 14:12 Witam, tego typu problemów było już wiele , dużo wątków przeczytałem ale nie pomógł mi żaden. Gdy próbuję włączyć "MsConfig" przez "uruchom" wyskakuje mi komunikat ,że nie jestem administratorem. Zrobiłem tak jak mówiliście konsole "cmd" i aktywowałem prawdziwego admina. Następnie wchodzę na to konto i próbuje wejść w MsConfig ale nic z tego , na tym domniemanym koncie "prawdziwego" admina też wyskakuje mi komunikat ,że nie jestem administratorem. Nigdy wcześniej nie maiłem takiego problemu , inne aplikacje działają bez zarzutów. I jeszcze jedno pytanie , jak wyłączyć to konto admina ? RE: Nie działa "uruchom jako administrator" - slump - 21.03.2010 01:47 A w zarządzaniu komputerem jak Twoje konta są opisane? Wyślij mi pw ze swoim nr. gg a zobaczę co masz nie tak. |