Windows Live - Poczta i jej ustawienia - autostart z systemem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Windows Live - Poczta i jej ustawienia - autostart z systemem (/windows-live-poczta-i-jej-ustawienia-autostart-z-systemem-5341-t) |
Windows Live - Poczta i jej ustawienia - autostart z systemem - StoProcent - 19.03.2010 18:37 Problem jest taki , nie wiem gdzie znajduję się ustawienie, że chcę WL uruchamiać razem z systemem , ponieważ od razu po uruchomieniu systemu potrzebuję dostępu do poczty bez zbędnego latania po świecie Wirtualnej Polski. RE: Windows Live - Poczta i jej ustawienia - Matrixx - 19.03.2010 19:10 Zainstaluj sobie program The bat jest bardziej rozbudowany RE: Windows Live - Poczta i jej ustawienia - StoProcent - 19.03.2010 19:25 Jednak wolę pozostać na razie przy oryginale. RE: Windows Live - Poczta i jej ustawienia - slawektor - 19.03.2010 19:27 Możesz założyć konto WP w Windows live. Wtedy nigdzie nie musisz latać. RE: Windows Live - Poczta i jej ustawienia - StoProcent - 19.03.2010 19:34 Mam ale mi chodzi o autostart razem z systemem WLki RE: Windows Live - Poczta i jej ustawienia - slawektor - 19.03.2010 19:53 Nie za bardzo rozumiem, przecież jak odpalisz kompa a są jakieś wiadomości to powiadamia, wystarczy kliknąć w ikonkę poczty i otworzyć. Zobacz w ten sposób w narzędziach: RE: Windows Live - Poczta i jej ustawienia - StoProcent - 19.03.2010 20:06 Lipa co nie ... RE: Windows Live - Poczta i jej ustawienia - slawektor - 19.03.2010 20:09 Właśnie, że nie przed chwila próbowałem i działa. Da radę ale tylko w ten sposób, wrzuć skrót od poczty do autostartu. RE: Windows Live - Poczta i jej ustawienia - StoProcent - 19.03.2010 20:10 To dobrze ale, że program tego sam w sobie nie ma O.o RE: Windows Live - Poczta i jej ustawienia - slawektor - 19.03.2010 20:19 Nie próbowałem , można zobaczyć jak się zakreśli: Automatycznie wyświetlaj foldery z nieprzeczytanymi wiadomościami. Albo zainstalować dodatkowo Messengera, wtedy faktycznie uruchamia się przy starcie systemu. |