![]() |
Catalyst Control Center - problem po instalacji sterownika - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Catalyst Control Center - problem po instalacji sterownika (/catalyst-control-center-problem-po-instalacji-sterownika-5318-t) |
Catalyst Control Center - problem po instalacji sterownika - nowas89 - 18.03.2010 18:31 Witam, Mam Windows 7 32bit i szukam do niego sterowników do ati radeona x1300 pci 256 bo kurde żadne mi nie działają a bez control panelu nie będę mógł zarządzać telewizorem;/ bo jak na tym syfie włączam przez personalizacje to dzieli mi ekran ten Windows i w ogóle jakieś sceny robi, że ikony znikają a nie chcę wracać do XP bo win7 jest funkcjonalny. Najnowsze stery miałem miałem 7.2 7.3 10.2 9.11. RE: Catalist control center - problem po instajacji sterownika - War_3_ - 18.03.2010 19:06 A dla leniwych - Szukanie i aktualizacja sterowników. RE: Catalist control center - problem po instalacji sterownika - xardas89 - 18.03.2010 21:05 Porada wara będzie najlepsza. Zainstaluj DriverMaxa i niech on Ci ściągnie najnowsze i pewnie działające sterowniki. Poza tym spróbuj innym programem niż CCC zarządzać ustawieniami karty - np. ATI Tray Tools. Nie wiem tylko czy zawiera on to, co Ty chcesz. RE: Catalist control center - problem po instalacji sterownika - slawektor - 18.03.2010 21:58 Posty nic nie wnoszące do wątku poleciały w kosmos. Trzymajmy się tematu. Przestrzegam. Zobacz na ten wątek -> [urln=http://windows7forum.pl/sterowniki-do-ati-radeon-x1300-t-434.html]Sterowniki do ATI Radeon x1300[/urln] RE: Catalyst Control Center - problem po instalacji sterownika - nowas89 - 19.03.2010 10:48 Ok, posty były jedynie ripostą nie zależy mi na "kwasach" z użytkownikami, @topic Otóż mi nie działa CCC a sterownik hula normalnie RE: Catalyst Control Center - problem po instalacji sterownika - xardas89 - 19.03.2010 11:10 Tak więc olej Catalysty, bo od wersji bodajże 8.12 gryzą się z windows7. U mnie też nie działa catalyst, więc radziłbym poszukać innego programu do zarządzania kartą graficzną. |