Rozwiązany Wyciszenie Media Player przy nadejściu wiadomości (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Wyciszenie Media Player przy nadejściu wiadomości (rozwiązany) (/wyciszenie-media-player-przy-nadejsciu-wiadomosci-rozwiazany-5303-t) |
Wyciszenie Media Player przy nadejściu wiadomości (rozwiązany) - rio95 - 17.03.2010 21:59 Witam! Nie wiem dlaczego, od jakiegoś czasu gdy przychodzą mi wiadomości na Gadu-gadu, muzyka z Windows Media Player się wycisza. Jest to bardzo denerwujące, można gdzieś to jakoś ustawić? Proszę o pomoc. Pozdrawiam RE: Wyciszenie Media Player przy nadejściu wiadomości - slump - 17.03.2010 22:49 Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonie głośnika w trayu i wybierz dźwięki, przędź na kartę komunikacja i tu to ustawisz RE: Wyciszenie Media Player przy nadejściu wiadomości - rio95 - 18.03.2010 18:53 Dziękuję. Działa, ciekawi mnie tylko to że nic tam nie zmieniałem, a wcześniej było dobrze. Chyba że to zmienia się wraz z kompozycjami? RE: Wyciszenie Media Player przy nadejściu wiadomości - StoProcent - 18.03.2010 19:01 Zawsze jakieś powiązania są , możliwe, że po omacku się coś Ci przestawiło , nie takie rzeczy się robiło RE: Wyciszenie Media Player przy nadejściu wiadomości - rio95 - 18.03.2010 19:15 Hmm... możliwe, ale nie przypominam sobie żebym coś tam zmieniał od czasu zainstalowania systemu. Zresztą teraz to już nieistotne. Nie zaśmiecajmy forum |