Wolniejsza sieć w Windows 7 niż w Windows XP ? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Wolniejsza sieć w Windows 7 niż w Windows XP ? (/wolniejsza-siec-w-windows-7-niz-w-windows-xp-5289-t) |
Wolniejsza sieć w Windows 7 niż w Windows XP ? - chaker0 - 17.03.2010 11:48 Witam. Mam mały problem. Otóż posiadam sieć na których jest system XP a na jednym z nich Windows 7 home premium. Wszystkie kompy się widzą jest jednak mały problem gdy chce uruchomić , skopiować na kompie z zainstalowaną 7 pliki udostępnione w sieci XP trwa do dosyć długo w porównaniu komputerami XP gdy te same pliki (udostępnione) uruchomiam na kompach z systemem XP. RE: Windows 7 z XP wolniejsza sieć? - slump - 18.03.2010 01:30 Pierwszy typ to czy Windows 7 ma aktualne sterowniki do wszystkiego. W poradnikach i tutorialach masz poradę jak zaktualizować. Jak będziesz miał aktualne daj znać pomyślimy dalej jak problem się nie rozwiąże. I system 32 czy 64 bitowy? RE: Windows 7 z XP wolniejsza sieć? - chaker0 - 18.03.2010 10:30 Dzięki za odpowiedź i zainteresowanie tematem. Sterowniki mam zaktualizowane, natomiast windows jest 64 bit. Przy okazji pojawił się problem otóż zainstalowałem nowy sterownik do kart sieciowej intela, nie mam teraz dostępu na Win 7 do kompów( nie widzi ich) z XP natomiast XP widzą 7. Proszę o pomoc odnośnie mojego pierwszego problemu czyli sieci XP z 7 ( problem z plikami i ich otwieraniem, kopiowaniem) i nowo powstałego problemu. Pozdrawiam Andrzej RE: Wolniejsza sieć w Windows 7 niż w Windows XP ? - slump - 19.03.2010 04:07 wiele do sprawdzenia jest i na forum tego nie załatwimy, wyślij mi pw ze swoim nr. gg a postaram się pomóc. |