YouTube nie rusza po wybraniu filmu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: YouTube nie rusza po wybraniu filmu (/youtube-nie-rusza-po-wybraniu-filmu-51829-t) |
YouTube nie rusza po wybraniu filmu - stefan13 - 08.10.2023 14:25 YouTube po zalogowaniu się i wybraniu filmu - nie uruchamia się. Tylko kółeczko się kręci. Mam aktualną wersję przeglądarki Firefox-a. Co się ostatnio zmieniło? B.proszę o poradę. S. RE: YouTube nie rusza po wybraniu filmu - LadyInBlue - 08.10.2023 19:51 A jak jest na innych przeglądarkach? RE: YouTube nie rusza po wybraniu filmu - Kina - 17.01.2024 15:03 Rozumiem, że masz problem z uruchamianiem filmów na YouTube po zalogowaniu się, a po wybraniu filmu widzisz jedynie kręcące się kółko. Przyczyny tego problemu mogą być różnorodne, ale oto kilka rzeczy, które możesz spróbować, aby rozwiązać ten kłopot: Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki: Przejdź do ustawień przeglądarki Firefox. Wybierz zakładkę "Prywatność i zabezpieczenia". W sekcji "Historia" kliknij "Wyczyść dane przeglądania". Wybierz "Wszystko" i kliknij "Wyczyść teraz". Spróbuj prywatnego okna lub trybu incognito: Otwórz nowe okno prywatne (tryb incognito) w przeglądarce. Zaloguj się na swoje konto YouTube i sprawdź, czy problem nadal występuje. Sprawdź aktualizacje wtyczek: Upewnij się, że wszystkie wtyczki przeglądarki, zwłaszcza Adobe Flash Player, są zaktualizowane do najnowszych wersji. Zaktualizuj przeglądarkę: Sprawdź, czy używasz najnowszej wersji przeglądarki Firefox. Jeśli nie, zaktualizuj ją do najnowszej wersji. Wyłącz rozszerzenia: Wyłącz tymczasowo wszystkie rozszerzenia przeglądarki i sprawdź, czy to rozwiązuje problem. Spróbuj innej przeglądarki: Jeśli problem nadal występuje, spróbuj otworzyć YouTube na innej przeglądarce, aby sprawdzić, czy problem dotyczy tylko Firefox-a. Mam nadzieję, że którakolwiek z tych porad przyniesie rozwiązanie. Pozdrawiam, Kina windows RE: YouTube nie rusza po wybraniu filmu - kogiel - 24.04.2024 12:10 Aktualizacja przeglądarki, sprawdzenie na innej, ewentualnie - skanowanie w poszukiwaniu wirusów. Ale przyczyny mogę też być inne. Jeśli to nic nie da, to pytaj [url=URL: https://skylap.pl/]serwis komputerowy Skylap[/url]. |