![]() |
Jeszcze o Win XP i Win 7 na jednym dysku - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Jeszcze o Win XP i Win 7 na jednym dysku (/jeszcze-o-win-xp-i-win-7-na-jednym-dysku-51774-t) |
Jeszcze o Win XP i Win 7 na jednym dysku - JJaro - 30.05.2020 23:51 Przejrzałem wątki dotyczące instalacji Win XP i Win 7 i nie bardzo mogę znaleźć rozwiązanie mojego problemu: Mam zainstalowany Win XP (był pierwszy) na partycji C. Zainstalowałem Win 7 na drugiej partycji F. Wszystko działa poprawnie, start pyta, który system wybrać. Ale chciałbym usunąć Win XP, który nie jest mi potrzebny do niczego i jednocześnie zwolnić partycję, bo laptop jest starusieńki i ma dysk 60 GB. - Jak można zmienić partycję F na systemową a następnie sformatować partycję z Win XP? RE: Jeszcze o Win XP i Win 7 na jednym dysku - eryk93 - 01.06.2020 08:42 Partycja C z tego wynika jest podstawowa, to powinno pomóc |