![]() |
Gdzie dograć plik eax.dll dla gry Assassins Creed 2? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Gdzie dograć plik eax.dll dla gry Assassins Creed 2? (/gdzie-dograc-plik-eax-dll-dla-gry-assassins-creed-2-5176-t) |
Gdzie dograć plik eax.dll dla gry Assassins Creed 2? - lukasz2511 - 12.03.2010 22:24 Witam, tak jak w temacie jak dograć plik eax.dll. Ściągam go i nie wiem gdzie, go mam dograć. Potrzebuje go, bo gdy chce włączyć Assasin'a 2 to wyskakuje mi komunikat, że nie znaleziono tego pliku. Proszę o pomoc. RE: Gdzie dograc plik eax.dll - stingear - 12.03.2010 22:28 C:\Windows\System32, albo w katalogu z grą. A pozatym Assasin Creed 2 wymaga stałego połączenia z internetem, aby połączyć się z serwerem producenta i potwierdzić oryginalność gry. RE: Gdzie dograc plik eax.dll - pendrago - 23.04.2010 09:42 (12.03.2010 22:24)lukasz2511 napisał(a): Witam, tak jak w temacie jak dograć plik eax.dll. Ściągam go i nie wiem gdzie, go mam dograć. Potrzebuje go, bo gdy chce włączyć Assasin'a 2 to wyskakuje mi komunikat, że nie znaleziono tego pliku. Proszę o pomoc. Hmm! To bardzo dziwne, bo właśnie przeskanowałem katalog z grą i całą partycję systemową i nie znalazłem, żadnego pliku eax.dll , a gra u mnie się uruchamia bez problemu ![]() (12.03.2010 22:28)stingear napisał(a): C:\Windows\System32, albo w katalogu z grą. A pozatym Assasin Creed 2 wymaga stałego połączenia z internetem, aby połączyć się z serwerem producenta i potwierdzić oryginalność gry. He he... Ubisoft zrobił się "mądrzejszy" ![]() |