Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Niedziałająca klawiatura - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Niedziałająca klawiatura (/niedzialajaca-klawiatura-5119-t)

Niedziałająca klawiatura - blackeye - 10.03.2010 18:27

Mam problem, który pojawił się po zainstalowaniu 7. Nie działa mi klawiatura. Rzecz polega na tym, że przed instalacja w biosie działała. A po instalacji jak trzeba było wpisać klucz to już musiałam użyć ekranowej.. Jak mogę się pozbyć problemu?? Z czego może on wynikać? Jakieś pomysły? Smutny

RE: Niedziałająca klawiatura - procesor - 10.03.2010 18:45

Włożyłeś dobrze klawiaturę? ;> może wyjmij i wypnij jeszcze raz do urządzenia =)

RE: Niedziałająca klawiatura - slump - 11.03.2010 02:31

Co to za klawiatura?

Po instalacji Windowsa nie działa dalej? Co w men.urządzeń się dla niej pokazuje?

RE: Niedziałająca klawiatura - blackeye - 12.03.2010 15:27

(10.03.2010 18:45)procesor napisał(a):  Włożyłeś dobrze klawiaturę? ;> może wyjmij i wypnij jeszcze raz do urządzenia =)

To klawiatura w notebooku
Klawiatura jest w notebooku, manager urządzeń pokazuje, że działa poprawnie ale traktuje ja jak połączoną pod PS2.

RE: Niedziałająca klawiatura - stingear - 12.03.2010 15:37

Dziwne, może spróbuj wejść w BIOS i przywrócić ustawienia domyślne, może przez przypadek ją sobie wyłączyłeś albo coś.

RE: Niedziałająca klawiatura - slump - 12.03.2010 23:50

w men, urządzeń usuń klawiaturę i każ systemowi odnaleźć nowy sprzęt, może wtedy ją poprawnie zainstaluje.