![]() |
Błąd VSS podczas tworzenia punktu przywracania - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Błąd VSS podczas tworzenia punktu przywracania (/blad-vss-podczas-tworzenia-punktu-przywracania-5110-t) |
Błąd VSS podczas tworzenia punktu przywracania - DeDee - 10.03.2010 11:14 Witajcie, za każdym razem jak system robi punkt przywracania systemu to wyskakuje mi taki błąd: Kod: Typ: Błąd O co chodzi, co powinnam zrobić by go nie było? Pozdrawiam wszystkich ![]() RE: Błąd VSS podczas tworzenia punktu przywracania - slump - 11.03.2010 02:40 Nie masz uprawnień do miejsca gdzie ma być tworzona kopia. Nadaj je sobie a jeśli nie wiesz jak wyślij mi pw ze swoim nr. gg a pokażę Ci co i jak. RE: Błąd VSS podczas tworzenia punktu przywracania - DeDee - 13.03.2010 11:26 Ok, wysłałam Ci mój nr gg, czekam na oferowana przez Ciebie pomoc... RE: Błąd VSS podczas tworzenia punktu przywracania - eternaldream - 18.09.2011 11:54 Hey, czy możesz także pokazać mi jak to zmienić. też mam ten błąd. moje gg - 8600879 pozdrawiam |