![]() |
|
nie można załadować sterowników startu rozruchowego lub systemowego - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: nie można załadować sterowników startu rozruchowego lub systemowego (/nie-mozna-zaladowac-sterownikow-startu-rozruchowego-lub-systemowego-51048-t) |
nie można załadować sterowników startu rozruchowego lub systemowego - olimia - 21.11.2016 17:40 Witam. Mam Windows 7 64 bitowy. Laptop nie może się włączyć w trybie normalnym, ekran jest czarny. Mogę tylko włączyć w trybie awaryjnym. Znalazłem błędy: ,, Nie można załadować sterowników startu rozruchowego lub systemowego pfnfd_1_10_0_9'', ,,Model DCOM odebrał błąd 1084 podczas próby uruchomienia usługi WSearch z argumentami w celu uruchomienia serwera {...}'' oraz ,,Nie można załadować sterowników startu rozruchowego lub systemowego aswRdr, aswRvrt, aswSnx aswSP,aswVmm, DfsC, discache, NetBIOS, NetBT,nsiprosy,pfnfd_1_10_0_9, Psched, rdbss, spldr, tds,vwififlt, Wanarpv6, WfpLwf, ws2ifst'' Nie wiem jak naprawić system. Proszę o pomoc. |