![]() |
Rozwiązany Stacja dyskietek widoczna w "Mój Komputer" po mimo jej nie posiadania (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Stacja dyskietek widoczna w "Mój Komputer" po mimo jej nie posiadania (rozwiązany) (/stacja-dyskietek-widoczna-w-moj-komputer-po-mimo-jej-nie-posiadania-rozwiazany-5104-t) |
Stacja dyskietek widoczna w "Mój Komputer" po mimo jej nie posiadania (rozwiązany) - Ajfel - 09.03.2010 20:28 Witam! Nie mam w kompie stacji dyskietek, a mam pokazane to w oknie "mój Komputer", ale pewnego dnia komp zapytał się po restarcie czy ustawić ustawienia BIOS domyślne więc zaznaczyłem tak i od tamtej pory to mam. Chciałbym się dowiedzieć jak to wyłączyć ![]() Dzięki. RE: Stacja dyskietek widoczna w "Mój Komputer" - Magic_coin - 09.03.2010 20:35 Menadżer urządzeń, potem znajdź stację dyskietek i ustaw na wyłączone. RE: Stacja dyskietek widoczna w "Mój Komputer" - StoProcent - 09.03.2010 20:45 Mam to samo , zrobiłem zniknęła , ale ogólnie to trochę śmieszne , nie masz tego to na jakiego wała to pokazują ![]() RE: Stacja dyskietek widoczna w "Mój Komputer" - slump - 09.03.2010 22:06 Pokazuje bo informacje o niej z biosu zaczytuje. Jak w biosie pokażecie, że nie macie to nie będzie pokazywać. RE: Stacja dyskietek widoczna w "Mój Komputer" - Ajfel - 09.03.2010 22:39 Podziękował ![]() |