Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z uprawnieniami - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Problem z uprawnieniami (/problem-z-uprawnieniami-50929-t)

Problem z uprawnieniami - shenovi - 18.10.2016 15:01

Witajcie,
Bardzo potrzebuję pomocy, jestem już załamany. Rozwiązania szukam od bardzo dawna i za każdym razem wracam do punktu wyjścia. Próbowałem już wielu opcji, czytałem różne fora, ale wciąż to samo...
[PROBLEM]
Kiedyś miałem robionego formata i pliki, które chciałem zachować miałem przenieść na dysk D. Tak więc zrobiłem. Po tym, niektórych plików nie da się otworzyć. Gdy chcę je otworzyć pojawia się komunikat: Przeglądarka fotografii systemu Windows nie może otworzyć tego obrazu, ponieważ użytkownik nie ma odpowiednich uprawnień pozwalających na dostęp do lokalizacji pliku.

Jest to Windows 7 Ultimate
W dodatku utworzyło się dodatkowe konto Administrator, którego nie mogę usunąć. WstydniśZniesmaczonyZły

Nadawałem już setki razy uprawnienia według instrukcji w internecie i chwytałem innych sposób, ale nadal jest problem.

Co mogę zrobić?

RE: Problem z uprawnieniami - LadyInBlue - 18.10.2016 19:05

Przede wszystkim popraw tytuł na bardziej szczegółowy.

Po drugie konto Administrator jest kontem wbudowanym w system Windows i jego nie usuniesz.