![]() |
Mikrofon w słuchawkach - problem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Mikrofon w słuchawkach - problem (/mikrofon-w-sluchawkach-problem-50926-t) |
Mikrofon w słuchawkach - problem - zbigimontana - 17.10.2016 21:49 Witam serdecznie, natknąłem się na wiele wątków o podobnych problemach aczkolwiek nie znalazłem rozwiązania ![]() Kupiłem słuchawki nauszne, Z WBUDOWANYM MIKROFONEM (TAKI JAK W SŁUCHAWKACH DO TELEFONU) Pod panel tylni mam podłączone głośniki creative'a i do nich ( prostokątne coś z lampką i regulatorem bassu i głośności xd) podłączyłem słuchawki... Słuchawki grają jak ta lala, ale niestety mikrofon nie działa. Chodzi mi głównie o grę w CS Za pomoc stawiam piwo jak ktoś z łodzi ![]() RE: Mikrofon w słuchawkach - problem - Imaginalis - 22.10.2016 20:18 Wejdź w Urządzenia do odtwarzania i zobacz czy mikrofon jest na zielono, jeśli tak to czy czy reaguje, jeśli nie to podłącz pod przedni panel w komputerze i sprawdź. Być może jest tak że masz wyłączony mikrofon w opcjach. |