Niektóre programy się nie uruchamiają & problem z Windows Update - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Niektóre programy się nie uruchamiają & problem z Windows Update (/niektore-programy-sie-nie-uruchamiaja-problem-z-windows-update-50836-t) |
Niektóre programy się nie uruchamiają & problem z Windows Update - Selenar - 24.09.2016 15:06 Witam, Od dłuższego czasu mam kilka problemów z moim systemem Windows 7 Home Premium: 1. Podczas próby uruchamiania niektórych programów wyskakuje error że nie można uruchomić ponieważ jego konfiguracja równoczesna jest niepoprawna. Czytałem żeby odinstalować wszystkie VC++ 2005 i 2008 i od nowa przeinstalować programy ale to nie pomaga. 2. Gdy uruchomiona jest usługa Windows Update to bardzo muli komputer, dużo zajmuje RAMu, a i tak nie może znaleźć i zainstalować żadnych aktualizacji. Ten problem mam dość długo, ostatnia udana aktualizacja była w lutym 2015. 3. Podczas narzędzi do rozwiązywania problemów wyskakuje błąd 0x800736B1. Da się jakoś rozwiązać wspomniane problemy? Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. RE: Niektóre programy się nie uruchamiają & problem z Windows Update - Selenar - 03.10.2016 01:28 Na poważnie nikt nic nie wie co z tym zrobić? |