Rozwiązany Dell latitude D630. Czy dostępne są do niego sterowniki do Windows 7 x86? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Rozwiązany Dell latitude D630. Czy dostępne są do niego sterowniki do Windows 7 x86? (/dell-latitude-d630-czy-dostepne-sa-do-niego-sterowniki-do-windows-7-x86-50777-t) |
Dell latitude D630. Czy dostępne są do niego sterowniki do Windows 7 x86? - NeDX - 10.09.2016 08:51 Witam Z góry mówie że ledwo co się zarejestrowałem. Jeżeli to zły dział to poproszę o przeniesienie, dziękuje. Tak jak w temacie zastanawiam się nad przesiadką do Windows 7 ultimate x86 (nie biore 64 bitówki bo mam 1gb ram), jednak nurtuje mnie jedna rzecz. Czy sterowniki które są dostępne w XP będą działać poprawnie pod Windowsem 7 ?. W doradcy uaktualnienia pisze że wszystkie urządzenia są zgodne (ale nie widzę procesora na liście). Pozdrawiam i liczę na poradę RE: Dell latitude D630. Czy dostępne są do niego sterowniki do Windows 7 x86? - NeDX - 17.09.2016 08:21 Sterowniki same sie zainstalowały podczas instalacji systemu (Windows 7 x86 professional). Jedynie ster do karty graficznej się zaktualizowały przez wu. |