![]() |
WIFI Siec niezidentyfikowana - Brak połączenia z internetem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: WIFI Siec niezidentyfikowana - Brak połączenia z internetem (/wifi-siec-niezidentyfikowana-brak-polaczenia-z-internetem-50715-t) |
WIFI Siec niezidentyfikowana - Brak połączenia z internetem - Rulonek - 28.08.2016 14:12 Witam mam problem dość nietypowy. Mianowicie przebywam w niemczech i nie mam mozliwosci skorzystania z internetu. Przez wszystkie smartphone'y łączę się z wifi bez problemu, na laptopie z którego piszę rownież połączenie jest niezawodne.Jest to mianowicie FritzBOX Fon WLAN 7360 Sieć prywatna. Na moim komputerze stacjonarnym występuje problem z połączeniem i wyskakuje sieć niezidentyfikowana sieć firmowa - po restarcie routera wyskoczylo mi dwukrotnie Siec domowa i połączenie z internetem było, ale przez jakieś 5 minut po czym po raz kolejny - siec niezidentyfikowana. Probowalem metody z rejestrem, sterownikami, zmianą sieci niezidentyfikowanych automatycznie na prywatną i nic nie działa :/ Przez kabel ethernet połączenie jest bezproblemowe. Nie wiem na czym polega problem, bardzo proszę o pomoc przy okaji logi ipconfig Kod: Karta bezprzewodowej sieci LAN Połączenie sieci bezprzewodowej: |