![]() |
Problem po odinstalowaniu sterowników - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Problem po odinstalowaniu sterowników (/problem-po-odinstalowaniu-sterownikow-50553-t) |
Problem po odinstalowaniu sterowników - conway87 - 01.08.2016 15:58 Mam taki problem po odinstalowaniu sterowników nvidia za pomocą programu ddu, laptop przestał widzieć kartę graficzną widzi tylko tą zintegrowaną nie ma wogole w menagerze karty nvidia geforce. Pobrałem sterowniki i próbowałem zainstalować i wyskakuje ze nie ma takiego sprzetu graficznego. o co może chodzić? prosze o pomoc. RE: Problem po odinstalowaniu sterowników - dyzio2 - 01.08.2016 17:50 Więcej danych, jaka karta? RE: Problem po odinstalowaniu sterowników - conway87 - 01.08.2016 19:55 Laptop Samsung rc510 , Win 7, nvidia 315m RE: Problem po odinstalowaniu sterowników - thermalfake - 01.08.2016 22:55 Cytat:laptop przestał widzieć kartę graficzną widzi tylko tą zintegrowaną nie ma wogole w menagerze karty nvidia geforce. Która wersja DDU oraz czy wykonane wycinanie w trybie awaryjnym jak zalecane ? Układ graficzny powinien być widoczny jako "inne urządzenia", nie ma ? Cytat:Pobrałem sterowniki i próbowałem zainstalować i wyskakuje ze nie ma takiego sprzetu graficznego. o co może chodzić? Niech zgadnę, referencyjne z witryny nvidia.com Kolejny raz powtarzam - sterowniki do układów mobilnych ściągamy ze stron producentów laptopa ponieważ te układy przechodzą modyfikacje i mają różniące się identyfikator sprzętowe - dlatego domyślny instalator protestuje iż nie znalazł układu graficznego. RE: Problem po odinstalowaniu sterowników - conway87 - 02.08.2016 06:59 ale na stronie producenta jak wpisuje model laptopa nie ma sterowników, chyba ze robie cos nie tak. teraz nie wiem jaka wersja ddu , sprawdze w domu i nie robiłem tego w trybie awaryjnym... pewnie niezle to powaliłem. I układ graficzny nie jest widoczny jako inne urzadzenia. Da sie teraz jakoś to naprawić?? nikt nie pomoże? RE: Problem po odinstalowaniu sterowników - conway87 - 18.08.2016 09:43 skąd moge pobrać sterowniki do swojego laptopa samsung rc510-S04pl ?? bo chce zrobic formata?? RE: Problem po odinstalowaniu sterowników - dyzio2 - 18.08.2016 16:50 Sprawdź http://www.driver4motherboard.com/2016/02/samsung-rc510-drivers-for-windows-7.html |