Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? (/wolfenstein-enemy-territory-gra-ktos-w-ta-gre-5049-t) |
Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - antim12 - 07.03.2010 12:20 Gra ktoś w tą grę? Jeżeli tak to na jakich serwerach i jaki skill, bo pograłbym sobie czasem mixy, a nie mam za bardzo z kim RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - HrabiaHodon - 07.03.2010 12:34 Ja czasem gram w tą grę. Na serwerach Armia Krajowa. RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - antim12 - 07.03.2010 14:59 (07.03.2010 12:34)HrabiaHodon napisał(a): Ja czasem gram w tą grę. Na serwerach Armia Krajowa. Armia Krajowa ? To chyba jakiś jaymod ? RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - Mortus - 07.03.2010 21:31 Ja grałem w tą grę byłem kozakiem Q.Q ale zacząłem bawić się chetami na serverach cheaterskich i tak mi to skilla zdarło, że teraz boję się pokazać tam xD RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - ihatebuffering - 07.03.2010 22:19 Nie wiem po co grać na cheteach co to za przyjemność ? Cheaterzy tylko ludzi którzy chcą sobie normalnie pograć denerwują i jeszcze się nigdy przyznać nie potrafią :/ W COD4 doprowadzają mnie do szału ! RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - sirmantra - 08.03.2010 07:19 Póki co mam Ubuntu 9.10 zainstalowane, jak tylko dojdę do tego co się stało z dźwiękiem w grze (w ogóle go nie ma), będę mógł założyć jakiś prywatny serwerek i będziemy mogli się sprawdzić RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - antim12 - 08.03.2010 13:26 (08.03.2010 07:19)sirmantra napisał(a): Póki co mam Ubuntu 9.10 zainstalowane, jak tylko dojdę do tego co się stało z dźwiękiem w grze (w ogóle go nie ma), będę mógł założyć jakiś prywatny serwerek i będziemy mogli się sprawdzić To daj znać jakby co Mortus gra na cheatach to bezsens.. Jak chcesz mogę Ci podrzucić jakieś serwery i będziesz grał normalnie RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - Driver - 08.03.2010 14:13 Grałem na Polskiej Inwazji XP Save ale ciągle jakiś koleś mnie wypieprzał. A jak już mnie przestał wywalać to zaczęły się problemy z pingiem. RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - sirmantra - 08.03.2010 16:13 Oki znalazł by się kto by mi pomógł ustawić serwer? A raczej chodzi mi o instrukcję obsługi RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - antim12 - 08.03.2010 19:08 (08.03.2010 16:13)sirmantra napisał(a): Oki znalazł by się kto by mi pomógł ustawić serwer? A raczej chodzi mi o instrukcję obsługi Ty chcesz hostować ten serwer? Czyli, że robisz to w grze przez etmaina ? RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - Mortus - 13.03.2010 21:20 Od razu, że gram na cheatach dla waszej informacji OD DAWNA NIE GRAM NA CHEATACH! czasami sam zrobię jakiegoś hacka a ostatni "haczek" jaki zrobiłem to z pół roku temu dla mnie i dla kumpla z czego skorzystałem z tego 2 razy bo god mode na necie nie jest ciekawe O.o RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - ihatebuffering - 13.03.2010 22:49 Jak potrafisz robić sam haki do gier to polecę Ci alegro i grę COD4 lub CS Bo uwierz mi, że debile to kupią . RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - Mortus - 14.03.2010 00:16 Dystrybucja prywatnych hacków jest inna raz że hacki płatne są cholernie drogie - rshook - nie pamiętam dokładnie 100 bądź 200 dolarów za pół roku i jak już wcześniej wspomniałem są one "ograniczone" czasowo dwa że nigdy nie spotkałem się z wystawianiem hacków na serwisach aukcyjnych raczej na forach dla wtajemniczonych ktoś chce to mogę podrzucić linka RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - scorpion94 - 14.03.2010 09:54 Ja tam gram w csa 1.6 :] RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - bartholo - 14.03.2010 11:35 Najlepsza gra to COD4 wg. mnie nie ma lepszej strzelanki, bardzo dobra grafika, realistyka itp. Nie lubię CSa bo jest nie realistyczny (a zwłaszcza snajperki :-/ ) RE: Wolfenstein Enemy Territory - Gra ktoś w tą grę? - ihatebuffering - 14.03.2010 12:41 COD 4 Rulezzzzz A CS to przeszłość, nie potrafię już grać w tą grę kaleczy mój umysł jak patrzę na te sztywne ruchy postaci i zero fizyki broni przy strzale. Mortus na allegro była kiedyś cała paczka haków do COD4 za chyba 50 zł (speed hack, wallhack, aimbot, goodmod, wiecej amunicji itp) a kupujących było bardzo dużo |