Problem z internetem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Problem z internetem (/problem-z-internetem-50482-t) |
Problem z internetem - KeeRy - 21.07.2016 17:56 Od kilku dni moj internet wariuje. Na moim Laptopie ASUS mam polaczenie bezprzewodowe. I od jakiegos czasu internet zaczyna mulic i przy sieci bezprzewodwej pisze ograniczony dostep do internetu. Po czym rozlaczal sie na chwile i znowu wlaczal. Pobralem nowe sterowniki do karty sieciowej tak jak mi kazal kolega a to nie pomoglo. Niedawno sprawdzalem tez polaczenie i rozwiazaniu problemu bylo napisane ze jest problem karta sieci bezprzewodwej lub punktem dostepu. Od tego czasu internet jest polaczony ale nie ma go podczas gier i w internecie. Nie wiem jak to naprawic. Prosze o pomoc. RE: Problem z internetem - LadyInBlue - 21.07.2016 18:53 Używaj treściwych, precyzyjnych tematów w nagłówkach, zapoznaj się z: Jak poprawnie tytułować wątki? i popraw tytuł. |