mam problem z GParted.. zawiesza się zawsze w tym samym momencie - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: mam problem z GParted.. zawiesza się zawsze w tym samym momencie (/mam-problem-z-gparted-zawiesza-sie-zawsze-w-tym-samym-momencie-50403-t) |
mam problem z GParted.. zawiesza się zawsze w tym samym momencie - czuk - 07.07.2016 14:54 Witam, oto mój sprzęt : proc: Core i5 Intel i5-4690K płyta : Gigabyte GA-B85M-D3H-A pamięć : DDr3 Goodram 16GB CL10 grafika: Gigabyte GeForce GTX970 dysk: Seagate 3TB Problem: Wiadomo że Windows nie widzi partycji pow 2 tb więc chciałem sformatować dysk przez GParted. Rok temu robiłem to na IDENTYCZNYM sprzęcie i było bez problemów. Teraz GParted wiesza się zawsze w tym samym miejscu, na ekranie jest przy pozycji : waiting for /dev to be fully populated Co robię źle ? p.s. na moim starym kompie GParted śmiga normalnie Bardzo proszę o pomoc Jeszcze dziwna sprawa: na początku mogłem ustawić w biosie napęd jako UEFI, teraz tej opcji nie ma |