Tryb uśpienia,problem!! - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Tryb uśpienia,problem!! (/tryb-uspienia-problem-5040-t) |
Tryb uśpienia,problem!! - najkus - 07.03.2010 02:19 Witam,jestem tu nowy i mam nastepujacy problem,kupilem laptopa z Windows 7 i nie umie wylaczyc trybu uspienia,jest to dla mnie o tyle wazne ze sciagam pliki bit cometem,i laptop sam wchodzi w tryb uspienia,probowalem juz roznych zeczy w ustawieniach ale bez skutku,zaden ze mnie informatyk,wiec prosze o wyrozumialosc,moze ktos moglby mi pomoc?z gory wielkie dzieki!Pozdrawiam Ps,laptop jest polaczony przez reuter! RE: Tryb uśpienia,problem!! - marcel4 - 07.03.2010 04:35 Mając prawa administratora uruchamiamy konsolę (naciskamy klawisz Windows + R i wpisujemy w okienku cmd). W otwartym oknie konsoli wpisujemy powercfg -h off i w tym momencie plik hibernacji zostaje usuniety z dysku systemowego. Aby przywrócić plik uzywamy przełącznika on lub Panel sterowania-opcje zasilania-zmien ustawienia planu-przelacz komputer w stan uspienia-"nigdy" |