Rozwiązany Problem z połączeniem internetowym - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z połączeniem internetowym (/problem-z-polaczeniem-internetowym-50358-t) |
Problem z połączeniem internetowym - Renji20 - 03.07.2016 11:40 Witam, Ostatnio przywracałem system do stanu po kupieniu i pojawił się problem z internetem a mianowicie w w przeglądarkach internet jest z wyjątkiem Internet Explorer oraz skyp nie łączą się z internetem próbowałem to rozwiązać z pomocą poradników w internecie ale nie dają skutku Komputer: Acer m3800 System: Windows 7 (64bitowy) Dostawca Internetu Vectra z internetem łącze się przez kabel (sorry za brak fachowego nazewnictwa) Modem: Cisco EPC3928 Dotychczasowe działania -Wyłączyłem tunele -Zmiana w ustawieniach internetu na automatyczne wykrywanie proxy - W przypadku skype próbowałem wprowadzić ręcznie ustawiania do połączenia - Wyłączenie Usługi pomoc IP - resetowanie karty sieciowej -resetowanie Rutera Kilka Danych IPconfig /all Kod: Konfiguracja IP systemu Windows RE: Problem z połączeniem internetowym - Renji20 - 10.07.2016 10:17 Temat do zamknięcia problem sam się rozwiązał [/color] |